Modigt ledarskap

Glad sommar!

Jun 19, 2024
modigt ledarskap

Snabb incheckning innan sommar och semester 🎫🔆🌻 

Jag hoppas att du går in i midsommarhelgen med en härlig känsla av att ha gjort en positiv skillnad under våren – både i det lilla och stora. 

Sommaren är en tacksam tid för eftertanke och reflektion ☀️ Unna dig lite tid att blicka inåt nu! Fundera på vilka lärdomar och insikter du tar med dig från vårens motgångar och framgångar. Och vad du vill utveckla eller förändra framåt. 

 

Vill du ta nya modiga steg i ditt liv eller ditt ledarskap? 

Passa på att ta tempen på ditt modiga ledarskap i sommar! Daring Leadership Assessment är ett självskattningsverktyg som Dr Brené Brown tagit fram utifrån sin forskning. Det hjälper dig att få syn på både dina styrkor och dina utvecklingsområden inom modigt ledarskap. 

 

Oroa dig inte om du får LÅGA resultat!

För mod och modigt ledarskap GÅR att lära sig. Det är helt enkelt en uppsättning förmågor som du kan träna upp och praktisera. 

Ett sätt att göra det är att gå ledarprogrammet Mod att leda – Dare to Lead™. Tidigare deltagare har tagit många modiga kliv som ledare under programmet – och fortsätter sporra varandra att ta sig an modiga utmaningar i alumninätverket för alla som är Dare to Lead™ Trained.

 

Vad blir det nästa modiga steget – för dig, ditt team eller din organisation?

Fundera över det under sommaren och låt oss ta upp tråden igen när hösten kommer.

 

Tills dess vill jag önska dig en skön sommar med mycket av precis det som får dig att må bäst! 

 

 

 

Modigt ledarskap i din inbox!

Få tips, stöd och inspiration att våga kliva fram som den ledare du är!

Mod att leda från hjärtat helt enkelt!